חומרי גלם
1 שקית שעועית בובס אורגנית שהושרתה לילה שלם.
1 בצל סגול
300 גר׳ עגבניות שרי בצבעים שונים
חופן פטרוזיליה
שמן זית אורגני
מיץ מחצי לימון
מלח
אופן ההכנה
אחרי שהשעועית הושרתה, סננו את השעועית ממי ההשריה.
מלאו מים חדשים בסיר ובשלו אותה עד שהיא רכה לחלוטין ונימוחה.
סננו מהנוזלים והניחו את השעועית בקערה.
קצצו את הבצל דק והוסיפו לשעועית.
חיתכו את עגבניות השרי לטבעות והוסיפו גם אותם.
תבלו בשמן זית אורגני, בלימון ובמלח.
קשטו עם פטרוזיליה קצוצה
והגישו לשולחן
Comments