top of page

שעועית בובס ובצל מקורמל, בין סלט לממרח

  • תמונת הסופר/ת: Hadas Nitzan
    Hadas Nitzan
  • 20 במרץ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות


חומרי גלם

150 גר׳ שעועית בובס אורגנית

4 בצלים גדולים קצוצים לרצועות דקות

שמן זית אורגני

מלח פלפל

צ׳ילי


אופן ההכנה

השרו את שעועית הבובס במשך לילה

בשלו אותה עד שהיא רכה מאד.

טגנו את הבצל בשמן זית על אש נמוכה, במשך זמן רב, עד התקרמלותו המלאה.

ערבבו עם השעועית עם הבצל המטוגן,

תבלו במלח פלפל וצ׳ילי. הגישו לשולחן כפתיח או כתוספת לארוחה


Comments


agr.png

הנתונים המופיעים על גבי אריזת המוצרים שנמצאים על המדפים הם הנתונים המדויקים והעדכניים ביותר.

ייתכן כי חלק ממוצרינו המופיעים באתר עודכנו לגבי הסימון התזונתי ו/או לגבי סימונם באדום ועדכונים אלה (לרבות תמונת המוצר) טרם עודכנו באתר.

bottom of page