top of page

מלבי



חומרי גלם

1 ליטר חלב או תחליף 80 גרם סוכר 70 גרם קורנפלור 2 כפות מי ורדים

להגשה – סירופ מלבי, שבבי קוקוס, פיסטוקים קצוצים.


אופן ההכנה

יוצקים 750 מ"ל חלב לסיר גדול.

מוסיפים סוכר ומי ורדים ומחממים על אש בינונית.

במקביל, מוסיפים את הקורנפלור אל 250 מ"ל שנותרו.

מערבבים היטב בעזרת מטרפה עד שלא נשארים בחלב גושי קורנפלור.

מוסיפים לחלב החם. מביאים לרתיחה תוך טריפה בלתי פוסקת בעזרת מטרפה. מבשלים עוד 2 דקות או עד שמתקבל קרם במרקם סמיך מאד וחלק במרקמו.

מורידים מהאש ויוצקים מייד וללא עיכוב אל כוסות הגשה אישיות. מניחים לכוסות להתקרר בטמפרטורת החדר

במשך כחצי שעה. מעבירים למקרר לצינון והתייצבות למשך 3-4 שעות לפחות לפני ההגשה.

מוזגים סירופ ומפזרים מעל קוקוס ופיסטוקים.



1 Comment


gtzur
Apr 23, 2022

אחלה מלבי אחלה חומרי גלם 0 קלוריות

Like

הנתונים המופיעים על גבי אריזת המוצרים שנמצאים על המדפים הם הנתונים המדויקים והעדכניים ביותר.

ייתכן כי חלק ממוצרינו המופיעים באתר עודכנו לגבי הסימון התזונתי ו/או לגבי סימונם באדום ועדכונים אלה (לרבות תמונת המוצר) טרם עודכנו באתר.

bottom of page