top of page

מרק עדשים הודי ארומטי



חומרי גלם

מעט שמן זית אורגני

250 גר׳ עדשים כתומות אורגניות

250 גר׳ אפונה ירוקה אורגנית

2 בצלים קצוצים

3 שיני שום קצוצות

1 כף ג׳ינג׳ר טרי מגורר

2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות

מיץ מחצי לימון

קופסת עגבניות חתוכות דק

חלב קוקוס 400 מ״ל

1 כף קארי

1 כף כמון

2 ליטר מים

מלח

כוסברה קצוצה להגשה


אופן ההכנה

מטגנים בשמן זית את הבצל, מוסיפים את קוביות הגזר, השום הקצוץ והג׳ינג׳ר.

כשהתערובת מזהיבה מוסיפים את העדשים הכתומות והאפונה. מערבבים.

מוסיפים את קופסת העגבניות החתוכות, חלב הקוקוס, הלימון, הקארי והכמון.

מוזגים 2 ליטרים מים ומתבלים במלח.

מביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומבשלים כשעה על אש נמוכה, עד שהאפונה מתרככת לחלוטין.

מגישים עם כוסברה קצוצה ביום חורף קר.



360 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page