top of page

סלט פסטה חם וירוקים



חומרי גלם

חצי חבילה פסטת פוזילי אורגנית מחיטת דורום מלאה

ראש ברוקלי קטן

חצי כוס שעועית ירוקה אורגנית

חצי כוס אפונה ירוקה אורגנית שמן זית להקפצה

לרוטב:

כוס וחצי אפונה ירוקה אורגנית

1 שן שום קטנה חצי כפית מלח 3 כפות שמן זית אורגני

אופן ההכנה

מכינים את הרוטב - טוחנים בבלנדר את האפונה, שן השום, המלח ושמן הזית. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות המופיעות על גב האריזה. חולטים את הברוקלי מקפיצים את הברוקלי, השעועית והאפונה בשמן זית לזמן קצר. מערבבים עם הפסטה המבושלת מוזגים את הרוטב מעל ומערבבים.



Comments


הנתונים המופיעים על גבי אריזת המוצרים שנמצאים על המדפים הם הנתונים המדויקים והעדכניים ביותר.

ייתכן כי חלק ממוצרינו המופיעים באתר עודכנו לגבי הסימון התזונתי ו/או לגבי סימונם באדום ועדכונים אלה (לרבות תמונת המוצר) טרם עודכנו באתר.

bottom of page