חומרי גלם
חצי חבילה פסטת פוזילי אורגנית מחיטת דורום מלאה
ראש ברוקלי קטן
חצי כוס שעועית ירוקה אורגנית
חצי כוס אפונה ירוקה אורגנית שמן זית להקפצה
לרוטב:
כוס וחצי אפונה ירוקה אורגנית
1 שן שום קטנה
חצי כפית מלח
3 כפות שמן זית אורגני
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב - טוחנים בבלנדר את האפונה, שן השום, המלח ושמן הזית.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות המופיעות על גב האריזה.
חולטים את הברוקלי
מקפיצים את הברוקלי, השעועית והאפונה בשמן זית לזמן קצר.
מערבבים עם הפסטה המבושלת
מוזגים את הרוטב מעל ומערבבים.
Comments