top of page

סלט קינואה ושעועית בובס



חומרי גלם

4 סלסלות פטריות

4 בצלים

צרור בצל ירוק

שמן זית אורגני

3/4 כוס קמח קינואה אורגני / קמח חומוס אורגני / קמח אורז אורגני

3 ביצים או תחליפי ביצים

200 גר׳ גבינה או תחליף גבינה

מלח

פלפל


אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות קוצצים את הבצלים ומטגנים היטב בשמן זית אורגני. פורסים את הפטריות ומוסיפים למחבת ממשיכים לטגן עד שהן מתרככות. מתבלים במלח ופלפל. מוסיפים את הביצים, או תחליף הביצים ואת הגבינה, או תחליף הגבינה. מערבבים היטב. משמנים תבנית שקעים או תבנית אפיה, יוצקים פנימה את התערובת ומכניסים לתנור עד שהפשטידה מזהיבה. בתאבון!




804 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


הנתונים המופיעים על גבי אריזת המוצרים שנמצאים על המדפים הם הנתונים המדויקים והעדכניים ביותר.

ייתכן כי חלק ממוצרינו המופיעים באתר עודכנו לגבי הסימון התזונתי ו/או לגבי סימונם באדום ועדכונים אלה (לרבות תמונת המוצר) טרם עודכנו באתר.

bottom of page