top of page

ספגטי אמר עם בצל מקורמל



חומרי גלם

6 בצלים גדולים פרוסים דק

100 גרם חמאה

מעט טימין

רבע כוס יין לבן

100 גרם פקורינו מגורדת

100 גרם מוצרלה מגורדת

מלח

פלפל שחור

חבילה פסטת אמר ספגטי או ריגטיני מבושלת ע"פ ההוראות

חצי כוס מי בישול פסטה


אופן ההכנה

במחבת רחבה להמיס חמאה ולטגן בה בצל על אש נמוכה עד לקבלת צבע זהוב – חום.

להוסיף יין לבן, גבינות עד שימסו לתוך הבצל.

להוסיף מי בישול ותבלינים ולהקפיץ עם הפסטה.

לגרד מעל מעט פקורינו.


2,314 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


הנתונים המופיעים על גבי אריזת המוצרים שנמצאים על המדפים הם הנתונים המדויקים והעדכניים ביותר.

ייתכן כי חלק ממוצרינו המופיעים באתר עודכנו לגבי הסימון התזונתי ו/או לגבי סימונם באדום ועדכונים אלה (לרבות תמונת המוצר) טרם עודכנו באתר.

bottom of page