חומרי גלם
0.5 ליטר משקה סויה אורגני
80 גר פולנטה אורגנית
1 שן שום חצויה
כף חמאה טבעונית לפי הטעם (אין חובה)
מלח
1 בצל גדול
סלסלת פטריות
מעט יין אדום
תימין
מלח/פלפל
אופן ההכנה
בסיר מבשלים על אש נמוכה את החלב ושן השום. מוציאים את שן השום, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפולנטה תוך כדי ערבוב מתמיד למניעת גושים. ממשיכים לבשל את הפולנטה במשך כרבע שעה. מתבלים במלח ופלפל.
מטגנים בצל ומוסיפים פטריות ומטגנים. מוסיפים יין אדום ומאדים את האלכוהול, מתבלים במלח, פלפל ותימין.
מסדרים בצלחת את הפולנטה ומעליה את תערובת הפטריות.
Commentaires