top of page

שיפודי טופו וירקות



חומרי גלם

1 חבילה טופו אורגני

2 כפות שמן זית

4 שיני שום כתושות

1 כף ג'ינג'ר מגורר

1/4 כוס רוטב סויה

2 כפות רוטב טריאקי דליל

2 כפות סירופ מייפל

כמה טיפות שמן שומשום

1 כף רוטב צ'ילי מתוק


אופן ההכנה

מחממים 2 כפות שמן בסיר קטן, מוסיפים את שום כתוש וג'ינג'ר מגורר ומטגנים,

תוך כדי ערבוב מדי פעם, למשך כדקה.

מוסיפים סויה, טריאקי, מייפל, צ'ילי מתוק ושמן שומשום.

מערבבים היטב עד שהנוזל מבעבע קלות. מסירים מהאש.


מנגבים את גוש הטופו בעזרת נייר סופג וחותכים אותו לקוביות בגודל של כ-3*3.


מוסיפים את קוביות הטופו לקערה, יוצקים מעליהן את המרינדה החמה, מערבבים היטב כך שהמרינדה תצפה היטב את הטופו. מכניסים למקרר לשעתיים כדי שהרוטב ייספג.


משפדים את קוביות הטופו על שיפודי יקיטורי קטנים וצולים מכל צד על המנגל או על מחבת פסים






 
 
 

Comments


הנתונים המופיעים על גבי אריזת המוצרים שנמצאים על המדפים הם הנתונים המדויקים והעדכניים ביותר.

ייתכן כי חלק ממוצרינו המופיעים באתר עודכנו לגבי הסימון התזונתי ו/או לגבי סימונם באדום ועדכונים אלה (לרבות תמונת המוצר) טרם עודכנו באתר.

bottom of page